maanantai 28. tammikuuta 2008

Kran kanarialta tammikuussa 2003

Hotellihuoneen seinillä käveli pieniä hämähäkkejä ja annoimme niiden kävellä rauhassa.Yön aikana käteeni tuli pieniä jälkiä ja seuraavana aamuna heti herättyämme, käsi näytti pahalta ja lähdimme klinikalle. Kaikenlaisten selvittelyjen jälkeen ( pantomiini ja piirtäminen) sain resetpit apteekkiin. Tunsin olevani pulassa saamieni lääkkeiden kanssa, koska en ymmärtänyt espanjalaisen lääkärin kieltä. Päästyämme hotellille, yritin katsella mahdollista tulkkia, mutta sitten hoksasin soittaa klinikalle, kun muistin suomalaisen avustajan klo 9.00 alkavasta työvuorosta. Hän tulkkasi minulle lääkintäohjeet. Sitten myöhemmin kontrollikäynnillä selvisi, miten oma bakteerikantamme eroaa kanarialaisesta, josta johtuen yhdestäkin hyönteisen pistosta voi kehittyä imusuonen tulehdus, niinkuin minulle, jota meillä kutsutaan verenmyrkytykseksi. Siinä sitten loma meni lääkitessä ja voidellessa monta kertaa päivässä ja lääkekuuri jatkui vielä täälläkin pari viikkoa.



























Turistialueiden keskellä oli tämä paikallisen perheen asuinpaikka.Kaikilla ei mene hyvin. Myöhemmin näimme talon portailla ihan tyytyväisen näköisen isännän, joka poltteli savuketta.Talo jäi pois kuvasta. Emme uskaltaneet mennä lähemmäksi kuvaamaan.




Tämä lisko oli noin puolen metrin pituinen ja asusteli erään hotellin pihalla. Se tuli kuvattavaksi aidan päälle ja sitten katosi




Finnairin kone Las Palmasin lentokentällä




Kuun asento oli erilainen, mihin olimme täällä tottuneet

Ei kommentteja: